23.5.09

3 dagar kvar (k)

Lilla Johanna blir stor om 3 dagar! Har redan fått moppen den är ju bara för cool. Fast ska åka och kolla efter ny hjälm hehe vill liksom inte åka med den vi fick med ser ju ut som en rid hjälm eller något haha! Sen blir det att lacka om den, vet inte riktigt vilken färg men någon cool. Antingen något typ skrikigt typ rosa eller gul eller lime grön eller turkos eller lite diskret med hel vit haha. Ahja var i alla fall ute och åkte nyss man ba frihet! Lite svårt med det här med att växla men jag klara det rätt bra tycker jag själv bara några motor stop och glömde bort och koppla när jag skulle växla så blev fina däckmärken i asfalten hahah! Ikväll kommer Rebecca och Julia så blir de tväl ute med grabbarna eller något. Är riktigt taggad till att göra något skit kul!
Gårddagen var riktigt bra. Sov till 1 någon gång och sedan kom mosen. VI fixade oss och sånt sedan kom Wille och Basse. Vi satte oss och kolla film men Basse och Moa kan inte hålla sams så Moa drog till gården men kom tillbaka senare. Vi kolla då på Lady och Lufsen haha och sedan på Crossroads. Sedan vandra vi iväg till konsum och köpte smått och got. Tog oss en timme att gå till konsum och tillbaka hahahah! Bra där. Hann inte se så mycket film sen innan grabbarna skulle hem.
När de hade dragit drog jag och Moa till tunneln och träffa Rasmus. Satt där och åkte mope och sånt. Drog sedan ut till alén och väntade på bussen med Moa. Älskar fan att bo där jag bor, nära till landet men ändå itne ute på landet haha. Ahja Rasmus skicka i alla fall hem mig till mig sen och jag gjorde iordning dipp, chips och cola till mig själv haha.

Jag saknar Jonnaaaaaaaaaaa, träffas bar ai skolan och de tär fan för lite för att Johannas behov av att få träffa Jonna ska bli rmätt. Liksom behöver mina vithaminer!
Så saknar jag Jimmy också inte träffat han sen i onsdags:o hehe, rekord...(a)

Ahja jag skriver när jag får lust bre(H)

PUSEN MED ET S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar