3.8.11

I love to see everybody in short skirts, shorts and shades

Älskar dessa sommardagar som kommit. Hade på något vis fått för mig att augusti var lika med början av hösten, kallare dagar och kvällar och inte minst sämre väder. Men tack vädergudarna, ni visade att jag trodde fel.

Haft en helt underbar dag ute på Björnön med mamma. Tog väl max 5 minuter innan första doppet var taget. Det svalkade skönt, 4 doppet för min del i år. Aldrig badat så lite som jag gjort detta år.
If you want to write it down, do it now.
Var i alla fall kvar på Björnön till 4 do vi hade fått nog av solen och drog oss hemåt. Tog en powernap innan hela familjen gav sig ut på sjön.

Hamnade ut på en mysig liten ö där vi grillade och åt. Trots att klockan var 7-8 så var det ändå sjukt varmt och härligt ute. Nu när vi kommit hem har vi ätit hallon och glass och sedan satt oss framför tvn.

Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt, men tror inte det blir så. Kan nog snarare bli så att jag uppdaterar denna blogg eller kanske t.o.m. min fotoblogg SENSATION! Något av det blir det i alla fall. Har så mycket bilder så. Bästa vore ju om man kunde ha en dator med photoshop också, liksom livet vore fulländat då.

bild från skolavslutnings dagen. min älice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar