2.6.09

PPPPARTY FACE PPPPARTY FACE

skola idag som vanligt dåraaa. tråk! fick tillbaka so provet på son, MVG mohaha lite stolt dåra. sedan svenska som vi inte behövda vara på. så jag paria och jonnadonna gådde till Valentino. Köpte på oss en pommes tallrik, tre drickor och en pizza. HEHE snacka om RULLA FRAM. hade sedan engelska. hmm fint johanna fint, johanna sov. och jimmy med. men jimmy fick en vägg i huvudet eller hur man nu ska säga så johanna blev arg för att jimmy väckte johanna. sen fick johanna dåligt samvete. och nu låter det som att jag är schitzo, tror jagär det också. jaja, idrott sen skullekolla på någoon film och ät störningar? kul jul! tvinga sebbe att massera mig mohaha, så sov ganska gott då me. jag trodde sedan att vi hade matte men nej nej ingen har ju berättat för mig att den var inställd och ajg ahd elovat jesper att stanna i skolan till 3 KUL! jaja emma hängde med mig bort till tandläkaren såjag kunde välja ut ett tandsmycke. hitta en fyrklöver som jag ska sätta dit imorgon. ja goch emma gick sedan tillbaka till skolan och satt där. sen gick ja gooch kyhne med henne till bussen och sedan till skolan. vid 3 tidne cykla jag och möte flytström och cykla till han. vi fixa popcorn och soda stream så satte vi oss och kolla på tv och herbie. haha eller jag sov hehe.. ganska trött johanna! vid 6 tiden cykla jaghem och sov igen. hehe var ganska tjurig närjag vakna sa massor av saker till pappa och pappa hade inte gjort något alls hehe bra johanna. ja åt i alla fall middag med familjen som vanligt och åkte sedan med pappa nils och amanda till amandas lägenhet. grymt fin. kommer ju bli ännu finare när allt är klart. så funderar på att hjälpa till lite så att allt blir klart. men får se. jag och papa åkte sedan hem och träna fysik och kolla desperata hemmafruar.
nu liggar jag i sängen och läser lite svenska ibland prov i det imorgon. KUL. först svenska och prov. sen spanska. sen fysik och prov. sen lunch sen bild sen matte prov KUL JUL!!!
jaja efter skolan bär det av till tandläkaren och fixa smycket sen ner på stan och hämta ett par skor troligtvis sen hem och sova eller plugga spanska tänkte försöka få bra på läxförhöret på torsdag hehe. betygen sätts på måndag så nu jäklar gäller det de tre sista dagarna!
jaja hoppa bara vädret bättrar sig för annars kommer man ju vara depp hela tiden inge kul. ska ju tydligen bli 8 grader eller något på torsdag! SOMMAR SOMMAR OCH SOL, vadå mytto?
godnatt vaaaa

PUSEN MED ET S

1 kommentar: