6.1.11

Torsdag 18.13

4 dagar kvar till skolan börjar, usch. Eller? Saknar det lite men ändå inte. Orkar inte ta ansvar och jobba och allt sånt där..
Huvudvärk har jag också, kanske lite därför jag inte vill mycket alls just nu. Plopp ljudet på Facebook när någon skriver i chatten skär i mina öron och upp i huvudet och skapar någon slags explosion där inne, låter det bra? Borde jag sitta vid datorn? Nä varken eller men jag orkar inte röra mig och pappa har snott tv sladden för att fixa något så här ligger jag med endast datorn som fortfarande ställer upp för mig.
Har i alla fall varit duktig och städat min garderob. Blev dock ingen träning. Orkar ju inte upp på morgonen eftersom jag somnar vid 4, jävla sovproblem. Men i alla fall har det åkt ut en hel del kläder och det känns riktigt bra. Egentligen borde väl mer bort men äh, det får vara kvar.
Ska nog ta och basta en stund. Kanske blir huvudvärken bättre då? Hoppas!
Sen någon gång i år förhoppningsvis kommer väl den breda mannen hit och sover kvar till imorgon. Animerade filmer är det som har utlovats att jag ska få kolla på så gäller väl att få bort huvudvärken tills dess. Skriver antagligen inte mer idag men ska försöka imorgon. CIAO!
Nu är "scratch disk full" också så photoshop vill inte funka, blöööö

Dagens;
Strumpbyxor - Åhléns
Tröja - H&M
Shorts - Cubus
Klocka - Ur&Penn
Hårband - Glitter
Armband - Lanzarote

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar