24.12.10

Julafton 22.36

Julafton har varit toppen!
Saknats lite folk men riktigt bra ändå.
Börja dagen segt, fortsatte med en dusch och sedan fixa jag mig. Vid 1 var det mat dags och efter maten blev det en liten promenad i kylan. När vi kom tillbaka var det dags för Kalle och efter en kvart hade alla förutom jag och mormor somnat. Dock somna jag och missa slutet, attans....
Efter Kalle blev det fika och sedan var det dags för alla paket. Har fått en hel del och ni får se senare men en sak som jag bara måste berätta om är att jag fått en ELGITARR!!
Helt chockad när jag såg den, gud vad ska jag med det till? Men pappa tyckte det var en kulgrej och jag kan ju spela lite så lite användning får jag väl av den, hoppas jag.
Satt och spela med Klas i 3 timmar i alla fall så Love The Way You Lie Part 2 kan jag nu! Har även hunnit med mer mat och nu sitter jag och kollar på när de andra spelar kort. Är faktiskt riktigt trött men man kan ju inte sova redan, det är ju liksom jul!
Imorgon kommer IJK hit, mammas bror med fru och barn så då ska det firas igen. Får se när det blir och får se hur dagen ser ut men upp till bevis helt enkelt. Skriver väl då I guess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar