30.11.10

Tisdag 19.57

Efter en timmes sovande, lite mat i magen och nu massa musik så mår jag bättre. Har sagt det förut men säger det igen, sjukt vad musik kan göra med en. Från de humöret jag var på till vad jag är nu var en hel omvändning och det klara musiken. Med lite hjälp från mor och far som fick ta hand om mina aggressioner. Tack för det kära föräldrar, ni vet att jag älskar er ändå!

Jag hade förväntat mig att jag skulle spendera hela kvällen med min bror men så blev det inte. Han var hemma någon minut och vände lika snabbt. Inatt åker de, känns fan för jäkligt nu. Eller okej inte så illa men kommer bli sjukt tomt och kommer sakna min älskade bror. Sure, han har inte bott hemma innan men då har han funnit i samma land och samma stad. Tur att jag får hem den andra brodern inom kort. Satans känns som hundra år sen eller ja faktiskt evigheter sen som min bröder bodde hemma både två. Det är ju tyvärr så att det är NU man kommer ihåg att man inte tog vara på tiden så nu får man istället sakna dem och bara hoppas att båda två är hemma samtidigt.
Men no hard feelings, jag hoppas min bror får en underbar resa och skickar hem massa presenter till mig MOHAHA!

Fortsätter dunka musik ett tag ungefär en timme till och när den timmen närmar sig sitt slut så blir det Desperate Housewives för hela slanten. Ska även göra morötter och dipp som jag kan gotta mig i och till det blir det en varm kopp citron vatten så jag blir frisk till imorgon. Eller ja sjuk är jag ju inte men halsen är inte tipp topp! Så nu säger jag hejdå för stunden så skriver jag väl inom kort igen haha...

Ännu en bild från fotostudion igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar