4.6.10

Fredag 21.07

Vet ni vad jag gör? SITTER I BILEN!!
Unbelivable va?? Haha!
En toppen dag i soliga, varma, blåsiga Jönköping.
Ankom till Klas lägenhet vid 12 tiden så det var bara att snabbt som attan fixa sig och sedan power walk med high heels till Pingst Kyrkan där avslutningen skulle äga rum. Musikkåren eller något liknande inledde hela avslutningen i en marsch utanför kyrkan. Jag och mamma letade efter Klas men såg han ingen stans. Fören efter ett tag när han kom fram och berätta att deras klass inte fått veta att de skulle gå i något tåg som alla andra, hehe MOBBADE!
Fick sedan komma in i kyrkan och det var tal, sång, stipendium utdelning och mycket mer. Klas har inte varit en duktig pojke och fick därför inget stipendium haha!
Efter avslutningen började vi vandra hem mot Klas igen. Men väl hemma tog jag, pappa och Klas bilen till Mc Donalds för att köpa lite mat eftersom vi bara hunnit fika lite innan, magen SKREK!
Sedan bar det av hem mot Klas igen och då fick vi äntligen äta. Satte oss ute på tomten i det fina vädret och åt och blev lite smått nafsade på av den självgående gräsklipparen...
Klas öppna även presenter och vi hann med att fika där ute med! När magarna var full proppade bar jag, mamma, pappa, mormor och morfar oss upp till Stadsparken som ligger precis över där Klas bor.Vandrade där en stund innan vi sedan gick hem igen för att packa ihop alla grejer. Sedan började nästa utflykt. Denna gång hamnade vi på restaurangen En Italienare & En Grek. Jätte god mat och jätte trevlig personal. Satt där ute och åt och hade det mycket trevligt.
När efterrätten var uppäten och maten betalad vandra vi tillbaka till bilarna och sa hejdå till mormor och morfar. Vi andra fortsatte ner till Piren för att släppa av Klas och sedan påbörja våran hemresa.
Har väl cirka 1 & ½ timme kvar hem. Får väl se om jag får sova hos Jimmy, hoppas väl på det annars blir det my own bed. Vad är grejen med att jag skriver på svengelska? Mobbad brud.
Ska väl ta och redigera bilder innan inlägget spårar ur totally.
Kanske skriver igen idag kanske inte, you never know you know!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar