19.4.10

Måndag 19.35

Ligger här i min säng som jag oftast gör när jag bloggar hehe. Kommit på att de flesta blogg inlägg börjar så... äh sant ju!
Ligger i alla fall här och "samlar krafter" hehe, ska ägna mig åt något VÄLDIGT ansträngande... läxa :(
Biologi prov imorgon på 16 kapitel och jag har ju inte precis hängt med på lektionerna så blir till att läsa alla kapitel rå plugga in sammanfattningen och sedan se om jag kan svara på instuderings frågorna, håller tummarna!

Har tidigare idag varit med Rebecca min lilla plutt. Hon kom till skolan vid 3 då jag sluta. Vi cyklade tillsammans med Jimmy till solstudion. 15 minuter var det sagt att vi skulle sola. Jag som var sist att stoppa i mina tior stoppa i dem snabbt och sprang sedan och la mig i solariet. Efter 10 minuter slocknar solariet och jag blir väldigt fundersam, visst la jag i alla 10or? åkte något ut? har någon tryckt ut mina pengar? Drar på mig mjukis byxorna och linnet och springer ut då har en av tiorna inte "gått igenom" eller vad man ska säga, den funka liksom inte. Såg att de andra hade 3 minuter kvar och tänkt men jag stoppar väl i den nu då så tar jag 5 minuter nu. Men nej nej då ville den inte då heller så smått irriterad går jag tillbaka till båset sätter på mig resten av kläderna och sätter mig utanför och tjurar. Först NU kom jag på att eftersom mitt solarium stängt av sig så höll det ju på att kylas av och gick därför inte att startas om och då kan man inte heller lägga i pengar, mycket smart Johanna...
Lång historia om solariet hehe men kände för det!
Efter solningen cyklade jag och Rebecca till mig. Jag byte tillbaka till jeansen jag hade innan och lämnade väskan och cyklade sedan vidare till konsum. Där det inhandlades saltgurka, gurka, dricka och glass. Sedan vandrade vi tillbaka till mig i vårsolen med våra glassar. Väl hemma hos mig skar vi upp gurkan och morötterna och blandade sedan ihop dipp. Vi skulle sedan sätta oss och kolla på film men slutade med att vi kolla på tv istället. Och kort därefter när allt var uppätet somnade jag. Skolan tar kål på mig usch.
När jag vakna åt jag och sedan fortsatte tv tittandet tills Rebecca åkte hem lite efter 7. Nu ska jag ju som sagt plugga... hur nu det ska gå. Vill bara lägga mig ner kolla på någon bra film ha en stor skål lättsaltade chips med gräslöks dipp och en stor flaska med avslagen cola, mums! Usch måste sluta med allt onyttigt!!
Nej skriver kanske senare ikväll om jag inte somnat med biologi boken över ansiktet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar