24.2.09

Epostadress; Västerås!

Blev ju som bestämt stan med Becczan. Vandra runt och kolla runt, köpte 6 pack örhängen för 20 kronor på ur o penn, fyndar här gör man ju! Gick runt ett bra tag innan vi satte oss på donken och pusta ut också ett bra tag. Efter mycket skratt och prat och lite ätande så var vi i alla fall klara att gå och tog då bussen upp till Emiliååå. Möte Mozen och gick ner till stan igen. Mycket skratt blev det, så grymt kul! Gick runt och kolla och fastnade inne på Vero Moda ganska så länge. Blev till att fixa club kort där dådå. Sen kom Emiliååå och då skulle ju hon också fixa men hon var ju inte lita borta.
Kassörskan; Vart bor du?
Emiliååå; Vid Oxbacken
Kassörskan; Nej men alltså vilken gatan.
Efter ett tag,
Kassörskan; Epostadress?
Emiliååå funderar ett tag.
Jag(helt sten säker); Men det är ju Västerås är du knäpp eller?
Utan att förstå att jag sagt fel börjar vi garva och garvar så vi viker oss av skratt. Sen efter det var vi alla helt galna.
Träffade Tony ett tag. Mozen gick och möte Whilliam och vi andra tog bussen upp till Emiliååå, hämtade och lämna kläder och tog sedan bussen till stan igen. Mozen hoppa på tillsammans med Berglund, Jimpan och Goofy.
Sammanfattning av bussresan; GALEN!
HAHAHAHAHAHA, några gör ju bort sig totalt jävla smarta jäklar!

Vi alla hoppade av och gick till mig, stannade inte länge innan vi gick iväg till tunneln och träffade Sparris. Jag, Mozen och Becczan drog sedan till mig och åt och packade. Fick sedan skjuts till Gryta av farsgubben. Väl framme tog vi det bara lugnt innan vi gick och möte Emiliååå. Vandrade sedan till ICA köpte chips, dip och glass. Vandra sedan tillbaka till Becczan lite små galna. Bäddade väl lite snabbt och började sedan kolla film, snackat och ja gjort en hel del annat också. Nu ska vi väl snart sova eller något liknande.
Skriver väl imorgon.

TJARRÅ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar