8.3.09

I SAID LET ME SEE YOUR FUNKY CHICKEN

Kom nyss hem från Finnåker. Bra helg, inte toppen men inte dålig. Är inte lite trött, sovit 2 timmar på 3 dygn, MUMS FÖR KROPPEN!
Berättar väl lite om vad som hände här och bilderna kommer upp på bilddagboken, http://johannamedr.bilddagboken.se .

Fredag;
Väl framme vid kyrkan var jag först att pricka av mig och kasta mig in i bussen för att ta platser åt mig Jonnsen och boysen. Bussresan blev sjuk som vanligt när jag och Jonna är i närheten. När vi äntligen kommit fram var det kvällsfika och efter det var det upp-packnings-dags. När vi var klara med det skulle vi disktuera döden i olika grupper. Riktigt mysigt och släppa loss så mycket. Gjorde inte så mycket mer efter det, inte vad jag kommer ihåg i alla fall.
Vi skulle smygit ut på natten allihopa men blev bara jag Jessi, Olle, Vendela och Sandra. Ingen märkte att vi smygit ut så vi var helt själva ute på hela Finnåker.
Vi tog oss upp till killarnas hus men ledarna i deras hus hade sett oss så blev till att springa. Fick sedan veta att killarna sett oss när vi sprang och fått för sig att vi var onda dvärgar. Så Jesper hade sprungit livrädd in till ledarna och sagt att det var dvärgar i skogen med jätte stora huvuden och enligt Simon Börell hade dvärgarna planer på att äta upp alla killar, HAHAHHAHAHAHA. Bra fantasi!

Lördag;
Vi gick upp vid kvart i åtta tiden och åt frukost vid halv 9. Efter det handla det om sex och kärlek hela dagen, najsigt haha! Såg även A Walk To Remember, grymt bra film. Senare på kvällen vadd det dags för QL-kväll. Galetgaletgalet, kolla bilderna sen orkar inte skriva allt som hände. Hade en mysig avslutning i kapellet med tända ljus och bra musik. Vi girlz skulle ut på natten så snart som möjligt så vid 2 tiden drog vi ut. Krälande på marken, hoppande på stenar och ja allt för att gömma oss och komma från assistenter. Allt efter att tiden gick så gick även folket. Vid halv 4 tiden var det bara jag, Erica, Johanna, Elin, Josefin, Linnéa och Madde kvar men vi började också tröttna allt mer. Så efter att inte ha blivit sedda av ledarna på ett bra tag bestämde vi oss för att ställa upp på led och gå igenom Finnåker och sjunga. Så det blev så, och det var inte så uppskattat. Utskällning, utskällning, utskällning och åter igen utskällning. Men det är lite komiskt. Jag packade ihop lite innan vi somnade och sov sen.

Söndag:
Blev väckta vid 6 tiden med trummor precis som dagen innan. Vi förstod inte alls vad vi skulle upp och göra men lydiga som vi är*hosthost* gick vi i alla fall upp. Till våran stora förvåning var det bara vi som rymde under natten som var där. Assistenterna skulle hämnas, så då var vi tvugna att leka lekar med dom och ja vi var inte så glada. Fick i alla fall gå och lägga sig sen ett tag och blir väckta 20 minuter innan vi ska äta frukost och på 20 minuter skulle vi då hinna packa ihop och städa. JAAAAAAAA snela. Hann faktiskt, i sista sekund eller något.
Efter det var det frukost dags och innan det skulle vi delas in i grupper vilka som skulle ha vilken tid när vi väl ska konfirmeras.
Efter frukost skulle vi få ytterligare ett straff, städa hela Masmästarn(de största huset på hela Finnåker). KUL! Killarna som var ute mer än oss och var jobbigare än oss behövde inte göra någonting alls rättvisa var det va? Jaja gick snabbt och städa och gick sedan ner till kapellet och sjöng och ahde det mys innan det var dags för hemfärd.

tack för helgen alla som varit med

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar