17.3.09

livet leker

åh jag är så glad idag, eller kanske inte idag för dagen har varit en berg-o-dalbana. MEN ÄNDÅ! Är glad nu, tack vare min Robin. Gick i väg och träffa han en stund och pratade ut om allt mellan himmel och gjorde och till och med himlen, haha! Du är så otroligt bra, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig.
Även fast du gör mig jätte arg och tjurig ibland så är jag ändå glad att de där stunderna när du verkligen lyssnar och förstår att de finns. utan dom skulle det nog inte gå, haha. Men du är verkligen den som får min värld att gå och får mig att gå. Alla andra kan få säga vad dom vill, men jag vet. Du är den person jag just nu bara vill ha nära så länge som möjligt. Hela tiden bara känna dina armar runt mig. Det är det som får mig lugn och helt varm. Jag behöver inte så mycket mer för att överleva. Bara jag har dig så som det ska vara så mår jag riktigt bra.

hihi, jag känner mig jätte knäpp just nu och kommer säkert vara det ett tag, så ni i skolan imorgon bli inte rädda jag är bara lite knäpp. HAHA!

CIAO SICKAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar