26.7.10

Måndag 22.38

http://johannaedithphoto.wordpress.com
där har ni den, min nya fotoblogg!
Där kommer ni se de flesta bilderna hädan efter. Jag kommer självklart lägga upp bilder här med men inte lika många liksom i stora inlägg. Här kommer ni väl se outfit bilder och några få bilder som hör till texten att göra.

Dagen idag har varit som vanligt lugn och skön här nere. Åkte in till stan med mamma och efter att det bara skulle handlas spagheti och hämta ut min tågbiljett så blev det istället så att jag och mamma kom hem med varsitt par skor hihi. Gissa storleken säger jag bara.... jag brukar ha 36 jag har 34 PÅ DEM NYA SKORNA!!!!!!!!!!!!!
Efter stan åkte vi hem och åt lunch och sedan la jag mig ute i en solstol och sola. Efter någon timma där drog sig jag, Klas och pappa ner till stranden och låg där istället. Vid 5 tiden var det dags att röra sig hemåt för middag och efter middagen åkte de andra iväg till Falkenberg men jag, Klas och IJK som precis kom tillbaka då var hemma. Jag och Ingela fixade då den andra bloggen i några timmar..... men när det äntligen var klart var det värt det!
Vid halv 10 åkte jag och Klas ner till havet och fota i solnedgången och nu kom vi nyss hem och sitter här med varsin dator. Ska nog ta något att äta eller be mor min fixa något eftersom de precis kom hem.

Gårdagens;
Vitlinne - Gina
Jeans - Cubus
Bälte - mormors gamla
Jeans skjorta - pappas gamla
Svart sjal - H&M
Smycken - Egypten, Lindex, Glitter m.fl. haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar