25.7.10

Söndag 00.36

Det var ett tag sen!
Hade ju som sagt ingen täckning, eller vad man säger med internet uppkoppling, igår( i förr går nu eftersom klockan är över tolv). Hade i alla fall en hel bra dag. 5 kamp, god mat, sång, dans, underbara Nuxan(kusin Lindas hund) och självklart hela goa släkten. De flesta gick och la sig vid 1-2 tiden men jag satt uppe och prata med Linda fram till klockan 3 riktigt trevligt. Dock skulle jag sedan sova i en husvagn där fönstret stått öppet hela dagen och gjorde hela natten så jag var väl som en mindre isbit imors/igår morse.
Gick i alla fall upp vid elva åt lite frukost och gick sedan ut på en lång promenad med alla hundarna och halva folket eller vad man ska säga. En promenad på 4,5 km som kändes i mina höfter kan jag säga, när jag satte mig när vi kom tillbaka var det så jag kände hur de pulserade... not good. Resten av eftermiddagen sov Nuxan i mitt knä och jag var väl närmare sagt fast med henne, och det gjorde mig absolut ingenting.
Vid 4 tiden började vi i alla fall åka hemåt och väl hemma blev det kvällsmat på direkten. Satt sedan ute och prata ett tag med mormor och morfar innan jag, mamma och pappa gick på en till promenad ner till Majas och tjuvlyssna lite på Sunny Standup, snacka om att pricka in rätt dag och tid perfekt! När vi lyssnat ett tag och mamma nära till frös ihjäl gick vi hemåt igen och tog lite fika och nu har allihopa gått och lagt sig och jag ligger här i mitt lilla rum och lyssnar på musik.
Håller även på att redigera bilderna från igår/förrgår och allt möjligt så ska väl göra klart det och sedan somna in. Får se hur morgondagen ser ut och vad den bjuder på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar